Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z clientem terenzo

Goth69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem, jak chcę się zalogować do gry na cliencie terenza v3 to mnie loguje normalnie, wybieram postać, nie mija kilka sekund ładowania paska i wywala mi grę.

Oto syser:

0305 00:28:24895 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=metin2_map_a1\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR ĆÄŔĎŔĚ ľřŔ» °ˇ´ÉĽşŔĚ ¸ą˝Ŕ´Ď´Ů.
0305 00:28:24895 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type
0305 00:28:24895 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL

Proszę o pomoc, odwdzięczam się plusami ;)

Opublikowano

Mam problem, jak chcę się zalogować do gry na cliencie terenza v3 to mnie loguje normalnie, wybieram postać, nie mija kilka sekund ładowania paska i wywala mi grę.

Oto syser:

0305 00:28:24895 :: CMapBase::LoadProperty(FileName=metin2_map_a1\MapProperty.txt) - LoadMultipleTextData ERROR ĆÄŔĎŔĚ ľřŔ» °ˇ´ÉĽşŔĚ ¸ą˝Ŕ´Ď´Ů.

0305 00:28:24895 :: CMapManager::LoadMap() Invalid Map Type

0305 00:28:24895 :: CPythonBackground::SelectViewDistanceNum(int eNum=0) mc_pcurEnvironmentData is NULL

Proszę o pomoc, odwdzięczam się plusami ;)

Sprawdź plik: metin2_map_a1\MapProperty.txt

ma on wyglądać tak:

ScriptType MapProperty

MapType "Outdoor"

Pozdrawiam.

Pcimiu

Pomogłem?

Jak tak to kliknij ,,Lubię to!" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...